Hjælp

Her kan du finde yderligere information om, hvordan du bruger resultatet af THINK ABOUT IT’s Enneagram Test, hvordan du kan arbejde videre med Enneagrammet samt hvordan du kommer videre, hvis testen driller.

 

Forstå resultatet af din Enneagram Test

Når du har gennemført en THINK ABOUT IT Enneagram Test vil du modtage en oversigt over de 3 typer, som du scorer højest på. Der er ca. 84% sandsynlighed for at du relaterer dig til den type, som du scorer højest på. Det betyder at der er en meget stor sandsynlighed for, at denne type er din type. Men det er ikke 100% sikkert! Derfor bør du også undersøge de 2 øvrige typer, der kommer frem som resultat.

BEMÆRK: Det er ikke 100% sikkert, at du relaterer dig til den type, der scorer højest !

 

Hvis testen driller

Nogen gange kan det forekomme, at testen "stopper". Forklaringen kan være, at du tager testen på et tidspunkt, hvor der er rigtig rigtig mange andre, der også tager testen. Det kan være i forbindelse med en kampagne, hvor tusindvis af mennesker logger ind på testen. Vi arbejder konstant på, at sikre, at så mange brugere som muligt kan anvende testen samtidig.

Du kan altid gå ind på testen igen og fortsætte, hvor du slap.

 

Vinger

Du kan også have en "vinge". Det betyder at en af dine nabo-typer også kan være en del af din profil. Hvis du fx relaterer dig til Type 2, så kan du have en 1'er vinge eller en 3'er vinge. Dit test-resultat kan derfor vise 2 typer, der scorer næsten lige meget og som er naboer til hinanden. Dette indikerer ofte, at du kan have en vinge.

 

Læs mere om typerne

Hvis du vil læse mere om de enkelte typer i Enneagrammet, kan du vælge typen herunder:

Læs mere om Type 1: Klik her

Læs mere om Type 2: Klik her

Læs mere om Type 3: Klik her

Læs mere om Type 4: Klik her

Læs mere om Type 5: Klik her

Læs mere om Type 6: Klik her

Læs mere om Type 7: Klik her

Læs mere om Type 8: Klik her

Læs mere om Type 9: Klik her

 

Yderligere spørgsmål

Hvis du måtte have yderligere spørgsmål, så er du meget velkommen til at skrive til teamet hos THINK ABOUT IT på info@thinkaboutit.dk